dinsdag 11 december 2007

The City That Never Sleeps

... maar soms nemen ze dat iets te letterlijk. Zoals de voorbije nacht, waarin ConEd 's nachts de straat openbrak om het elektriciteitsnet te herstellen in de nasleep van onze explosie. Normaal gezien hebben we geen problemen om te slapen door de gebruikelijke stadsgeluiden (auto's, sirenes, geweerschoten), maar werkzaamheden met twee drilboren tussen 1 uur en 7 uur 's nachts maakten het ons iets moeilijker. Niet echt leuk in het midden van de blokperiode.

Nu, in het algemeen zijn we wel onder de indruk van de snelheid waarmee openbare werken hier gebeuren. Als er iets te doen is, zijn ze echt aan het werk van 's morgens vroeg tot middernacht, 7 dagen per week. Niet zoals deze mannen dus:

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Laurens, vandaag dit bericht gelezen op www.standaard.be:

"Eindelijk openbare toiletten in New York
NEW YORK - De stad New York krijgt eindelijk openbare toiletten. De stad, die schijnbaar van alle gemakken is voorzien, moest het tot nu toe zonder stellen.
Deze week wordt in Madison Square Park het eerste van twintig toiletten geplaatst. Klanten kunnen voor 25 dollarcent vijftien minuten gebruik maken van de toilethokjes, waarna de deur automatisch opengaat en het toilet automatisch een minuut lang wordt gereinigd. Het is nog niet duidelijk waar de overige negentien toiletten worden geplaatst."

Luc Verbrugghe

laurens zei

Godzijdank, ik ben het al maanden aan het ophouden :)

Anoniem zei

Dan heb ik maar 1 boodschap: maak dat je klaar bent in 15 minuten!
;-)

Anoniem zei

dag laurens en ellen! gewoon ff om te zeggen dat ik nog steeds jullie blog aandachtig volg :) zal blij zijn jullie terug te zien!

veel succes met de examens!

nathalie