donderdag 3 april 2008

Celebrity watch: George Clooney

Na onze leuke ervaring bij de opname van The Colbert Report een paar maanden geleden, hebben we meteen kaarten gereserveerd om ook ons andere favoriete programma bij te wonen: The Daily Show met Jon Stewart. We hadden er ons al op voorbereid enkele uren aan te schuiven om toch maar zeker binnen te geraken; tv-shows overboeken namelijk altijd om geen lege plaatsen te hebben in de zaal. Maar daar aangekomen werd al snel duidelijk dat er meer op het spel stond dan gewoon een mogelijkheid om Jon Stewart aan het werk te zien. Niemand minder dan George Clooney zou immers te gast zijn in de show! En als je weet dat driekwart van de tijd de gast een of andere onbekende professor is die zijn laatste boek komt voorstellen, kun je je wel inbeelden hoe gelukkig we waren. Zo'n 40 anderen die achter ons in de rij hadden staan aanschuiven hadden minder geluk, en werden terug naar huis gestuurd. Stel je daar maar hartverscheurende taferelen bij voor.

De opname zelf liep, net zoals bij The Colbert Report, zeer gesmeerd, en er was niets dat moesten worden overgedaan. Ze filmen geen extra materiaal en er komt dus geen knip- en plakwerk aan te pas. Het zou net zo goed live kunnen gaan. Er zijn bijvoorbeeld ook pauzes op het moment dat er tijdens de uitzending reclame komt.

Het publiek was zeer enthousiast -- ondermeer dankzij de goede opwarmer, en het ging al helemaal uit de bol toen Clooney verscheen. Toegegeven, ook wij waren helemaal onder de indruk. Hij kwam bijzonder charmant en grappig over, en was heel lief voor het publiek. Niet zo groot (ongeveer 1m80) en ook wat slanker dan verwacht, maar wel héél knap. Veel knapper nog dan hij lijkt op tv.

In elk geval, voor iedereen met wie we nog een competitie hebben lopen om beste Celebrity Watch: wij winnen!

1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.